fbpx

Wheelylift voor Trike

Maia Mobiliteit zoekt voortdurend naar productinnovaties. Een veel voorkomend probleem bij trikes is ruimtegebrek.

De Wheelylift-Trike is het resultaat van samenwerking tussen Wheelylift en Maia Mobiliteit. Met de sinds 2010 bestaande standaard Wheelylift kunnen (bijna) alle soorten fietsen zonder enige krachtinspanning tegen de muur worden geparkeerd. Een hoge kwaliteit gasveer doet het werk. Particulieren en menig projectontwikkelaar hebben deze fantastische oplossing voor ruimtebesparende fietsenstalling reeds ontdekt en toegepast – zolang de fiets maar één voorwiel heeft; Stadsfietsen, E-bikes, Delta trikes en zelfs de Pino tandem van Hase laten zich met de Wheelylift probleemloos stallen.

Voor de Tadpole trike (twee voorwielen) bestaat nu ook een speciale versie waarmee deze tegen de muur op kan worden gestald. Zelfs met één hand. Als de trike naast of tussen kasten wordt gestald, wordt het ruimtebeslag bijna nul. De set bestaat uit de Wheelylift unit, lange (gespiegelde) arm, sterke gasveer en een adapter kit.

De Wheelylift-Trike is bij ons te bestellen. Gebruik hiervoor het bestelformulier. Voor de Delta Trike heeft u deze adapter en verlengde arm niet nodig. U kunt daarvoor de ‘universele’ Wheelylift bij ons bestellen.

Kom gerust langs als u het ‘in het echt’ wilt zien.

Hoe bestel ik dit product?

WhatsApp chat