fbpx

Onderdelen en accessoires

Maia Mobiliteit is het kenniscentrum voor ligfietsen. Gert heeft meer dan 20 jaar ligfiets-ervaring en kan  je goed adviseren bij je aankoop van fietsen, accessoires en onderdelen.

Maia Mobiliteit zoekt voortdurend naar productinnovaties en luistert goed naar wat de klant echt nodig heeft. We werken nauw samen met onze fabrikanten en producenten en kunnen hierdoor nieuwe producten introduceren die het (lig)fietsen nog leuker maken!

Zo hebben we tijdens de Fiets & Wandelbeurs 2018 de Wheelylift voor de driewielfiets met succes geïntroduceerd. Met een kleine aanpassing aan een bestaande uitvinding kunt u nu ook uw tadpole trike rechtop tegen de muur parkeren. Handig als u niet veel bergruimte in uw schuur of garage heeft.

Op deze pagina introduceren we nieuwe producten die tot stand kwamen door onze samenwerking met producenten.

Bestellen

  • Bestellen

    Bestellen kan via ons of rechtstreeks bij de fabrikant. Wij kunnen u goed adviseren. Kijk voor de openingstijden op onze contactpagina

  • Kom langs!

    U bent uiteraard altijd van harte welkom om langs te komen en de producten zelf te bekijken en uit te proberen.

  • Bellen

    Bellen kan natuurlijk altijd! Aarzel niet en neem contact met ons op als u meer over de producten wilt weten.

Nieuwe producten bij Maia Mobiliteit

Wheelylift – Trike

Voor Tadpole trike

Introductieprijs! Van € 269 voor € 249!

Met de sinds 2010 bestaande standaard Wheelylift kunnen (bijna) alle soorten fietsen zonder enige krachtinspanning tegen de muur worden geparkeerd. Voor de Tadpole trike (twee voorwielen) bestaat nu ook een speciale versie waarmee deze tegen de muur op kan worden gestald. Zelfs met één hand. De set bestaat uit de Wheelylift unit, lange (gespiegelde) arm, sterke gasveer en een adapter kit.

Ventisit

Ventisit voor de Trigo (Hase Bikes)

Prijs: € 69,99

De Ventisit kussens zijn gemaakt van een driedimensionaal gebreide polyester garen. De hierdoor ontstane open structuur geeft een optimale ventilatie en comfort met een duidelijk aanwezige maar niet al te zachte vering, een comfortabele en stevige zit.

Ventisit geeft een droge, comfortabele en stevige zit, een weldaad voor uw rug!

Radical Design

Trike Hoes

Prijs: € 249,95

Radical Design heeft vanaf het begin af aan degelijkheid, functionaliteit en comfort hoog in het vaandel gehad. Fancy details vindt je niet op de producten van Radical Design. Eenvoudige ontwerpen komen de duurzaamheid ten goede. Ieder product krijgt maximale aandacht zodat fabricagefouten nagenoeg zijn uitgesloten. Daarnaast worden alle producten geleverd met een groot surplus aan sterkte, zodat ze bestand zijn tegen een flinke dosis misbruik. Radical Design geeft levenslange garantie op hun producten.

Ortlieb

Onderdelen

Wij zijn erkend dealer van- en monteren o.a. de volgende merken & componenten: Rohloff (versnellingsnaven), ShimanoRAT HollandFietsunie, en Schwalbe

Fietsunie
RAT Holland
Rohloff
Schwalbe
Shimano
WhatsApp chat