fbpx

Nieuw of tweedehands?

Maia Mobiliteit heeft regelmatig mooie koopjes in de aanbieding, zowel demo-modellen als gebruikt. Als je een ligfiets of trike wilt kopen, maar een nieuwe fiets past niet in je budget, dan is het soms een goed idee om een occasion te kopen. Als je die bij ons aanschaft, weet je zeker dat de fiets goed onderhouden is en netjes rijklaar is. Maia Mobiliteit plaatst de occasions op Marktplaats. Op onderstaande links kun je een kijkje nemen wat er op dit moment beschikbaar is.

Aankoopkeuring

Maia Mobiliteit is het kenniscentrum ligfietsen. Heb je een tweedehands ligfiets of trike op het oog en vind je het prettig als Maia even met een deskundig oog kijkt naar je voorgenomen aankoop? Kom dan, met je fiets bij ons langs voor een aankoopkeuring.

We rekenen hiervoor € 35,-. We voeren dan een visuele inspectie uit, maken eventueel een proefritje. We geven mondelinge opgave van eventueel geschatte opknapkosten. Maak voor een aankoopkeuring met ons een afspraak.

Wat kunnen we voor je doen

  • Verkoop nieuw en tweedehands

    Kom bij ons langs en maak kennis met ons ruime assortiment

  • Aankoopkeuring

    Vind je het fijn als de experts van Maia even naar je tweedehands ligfiets kijken? Maak dan met ons een afspraak voor een aankoopkeuring

Tweedehands Maia Mobiliteit

WhatsApp chat