fbpx

De juiste ligfiets!

Wat is de aanleiding om de aankoop van een ligfiets te overwegen? Welke gebruiksdoel staat voorop? Wij doen een poging om de vele merken en typen ligfietsen die we verkopen te rubriceren, zodat je een startpunt hebt in je zoektocht naar een geschikte ligfiets. Je zult daarbij merken dat de ligfiets veelzijdig is en dat – uitzonderingen daargelaten – de ligfiets een zeer breed inzetgebied heeft. De meeste ligfietsen voelen zich op alle terreinen thuis. In tegenstelling tot gewone fietsen, kun je gewoon één ligfiets aanschaffen en daarmee zowel racen, als op vakantie gaan. Of rustig met de familie een tochtje naar de ijsboer op zondagmiddag en de volgende dag in weer en wind naar je werk fietsen.

Eén ligfiets is voorlopig genoeg

Kies dan wel de juiste ligfiets. Kom bij je bij ons in de winkel oriënteren, proefliggen en proefrijden. Je zult de eerste niet zijn die vastbesloten de winkel inkomt met de overtuiging dat het in elk geval een bovenstuur moet worden, maar de winkel uitloopt met alvast de wetenschap dat het toch een onderstuur moet worden. Of dat je in plaats van een tweewieler toch voor die driewieler gaat, want die zijn toch wel heel erg leuk.

Kom langs en probeer

Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden die aangeven hoe belangrijk het is om de ligfiets aan de tand te voelen. Je kunt hier onze openingstijden en adressen vinden. Je kunt je ook direct opgeven voor onze ligfietstestdag. Een fiets huren kan ook. Wij vinden het belangrijk dat je goed nadenkt over je aankoop en daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden om meer dan één fiets uit te proberen.

Aanvullende diensten

  • Ligfietstestdag

    Meld je aan voor een ligfietstestdag bij ons in Dordrecht bij en in de Biesbosch. Kijk in de agenda voor de data!

  • Fiets huren

    Probeer het uit en huur een fiets. Of huur een ligfiets voor je vakantie!

  • Verzekering

    Ook ligfietsen worden helaas wel eens gestolen. Wij bieden een fietsverzekering aan waarbij je ook gerepatrieerd wordt bij pech en waarbij tevens casco-schade vergoed wordt.

Recreatief

Woon-Werk

Op Vakantie

Azub vakantie

Revalidatie

Scorpion FX

Racen

WhatsApp chat