Vertrouwd onderhoud op afstand

U overweegt een ligfiets of trike bij Maia aan te schaffen, maar u ziet op om deze vanwege de reisafstand telkens naar ons te brengen voor onderhoud en reparatie.  Ook wilt u graag dat reparaties snel en vakkundig uitgevoerd worden. In toenemende mate weten fietsliefhebbers uit het geheel Nederland ons te vinden. Met het opzetten van enkele steunpunten komen wij tegemoet aan het bezwaar van reisafstand. Ons steunpunt voert voor ons de nulbeurt uit voor de ligfiets of trike die bij Maia Mobiliteit is aangeschaft. Ook kunt u het steunpunt altijd inschakelen als uw fiets aan onderhoud, reparatie of de jaarlijkse servicebeurt toe is. Onze steunpunten kennen onze fietsen. Zij zijn bekende en vertrouwde fietsenmakers van ons en hebben een korte lijn met ons. Hierdoor is het onderhoud aan uw fiets gewaarborgd. U kunt daardoor blijven fietsen, ook als u wat verder van Dordrecht woont.

Noord-Nederland

Steunpunt Maia Noord-Nederland

In de provincies Groningen, Friesland en Drenthe werken wij samen met De FietsWacht. De Fietswacht is Elze Kaput. Elze is zelf een enthousiaste ligfietser. Hij heeft van zijn passie al lang geleden zijn beroep gemaakt. Hij is u graag van dienst met zijn mobiele werkplaats. Indien u in een van de drie noordelijke provincies woont en uw ligfiets of trike heeft onderhoud nodig: bel Elze!  Het werkgebied van De Fietswacht is Groningen, Drenthe en Friesland, maar ook de kop van Overijssel zal hij best weten te vinden.

 

 

 

 

Het Groene Hart

Ook fietsliefhebbers uit het Groene Hart weten Maia in Dordrecht te vinden. Wij werken samen met De Mobiele Bike RepairService van Nico Hoogenboezem.  Nico voert voor ons de nulbeurt uit en u kunt hem bellen mocht uw fiets aan reparatie of de jaarlijkse servicebeurt toe zijn. Het werkgebied van Nico is grofweg het Groene Hart  en de grote steden daaromheen (Leiden, Zoetermeer, Uithoorn, Breukelen, Utrecht, Gouda, Woerden). Nico komt met zijn bus bij u aan huis.