Vouwfietsen

Een vouwfiets is ideaal in die gevallen waarin een gewone fiets net wat te groot en onhandelbaar is voor je gewone stadsfiets. In de trein kan de vouwfiets door het compacte opgevouwen formaat gratis mee en is dan het aangewezen middel voor het voor- en natransport. Maar ook op de boot of in de camper is de vouwfiets een ideale reisgenoot. Dat kan zelfs met de beixo elektrische vouwfiets!

Zou het dan ook niet fijn als je geen last zou hebben van de ketting, die toch onderhoud vergt en afgeeft aan kleding en lichaam of tijdens de reis in camper, boot of trein zijn sporen nalaat in het interieur, op bagage of bij medereizigers.

Wij hebben daarvoor de vouwfiets zonder ketting! Wij verkopen het merk beixo. Dit merk heeft geen ketting, maar een cardanas of een getande riem. In beide gevallen is sprake van een schone en onderhoudsarme aandrijving die erg lang mee gaat.

Kijk op de website van Beixo voor meer informatie over de Crosstown, de Compact of de beixo electra high of low en kom langs bij ons in de winkel om deze fietsen te zien en proef te rijden.