fbpx

Stadse fietsen

Niet in alle gevallen wil je op een ligfiets fietsen. Daarom verkopen wij ook andere fietsen die voor hun specifieke doel veel geschikter zijn dan een ligfiets. Momenteel bieden we de volgende typen fietsen aan:

Bakfietsen

Je wilt geen tweede auto, of überhaupt geen auto, maar de kinderen moeten toch naar school gebracht worden, je hebt weleens erg veel boodschappen en de honden willen ook graag eens een eind verderop worden uitgelaten. Allemaal situaties waarin de bakfiets goed van pas kan komen.

Wij verkopen de oerdegelijke bakfietsen van bakfiets.nl. Bakfietsen die geheel in Nederland (Hoogeveen) geproduceerd worden.

Kijk in de Bakfiets.nl folder en op de website van bakfiets.nl voor meer informatie of kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie en een proefrit op de CargoBike.  Je kunt dan gelijk de uitgebreide folder meenemen!

Vouwfietsen

Een vouwfiets is ideaal in die gevallen waarin een gewone fiets net wat te groot en onhandelbaar is voor je gewone stadsfiets. In de trein kan de vouwfiets door het compacte opgevouwen formaat gratis mee en is dan het aangewezen middel voor het voor- en natransport. Maar ook op de boot of in de camper is de vouwfiets een ideale reisgenoot.

Zou het dan ook niet fijn als je geen last zou hebben van de ketting, die toch onderhoud vergt en afgeeft aan kleding en lichaam of tijdens de reis in camper, boot of trein zijn sporen nalaat in het interieur, op bagage of bij medereizigers.

Wij hebben daarvoor de vouwfiets zonder ketting! Wij verkopen het merk beixo. Dit merk heeft geen ketting, maar een cardanas of een getande riem. In beide gevallen is sprake van een schone en onderhoudsarme aandrijving die erg lang mee gaat.

Kijk op de website van Beixo voor meer informatie over de Crosstown, de Compact of de beixo electra high of low en kom langs bij ons in de winkel om deze fietsen te zien en proef te rijden.

Stadsfietsen en Schoolfietsen

Een stadsfiets moet tegen een stootje kunnen, zeker als deze ook nog eens als schoolfiets gebruikt wordt. Wij hebben dé fiets die veel kan hebben, alle weersomstandigheden aan kan en er ook nog eens goed uit ziet!

Beixo heeft het goed bekeken, door de ketting en de kettingkast weg te laten is een fiets ontworpen die er geweldig uit ziet en ook nog eens erg robuust is. Kijk eens hier op de website van Baixo en kom deze fietsen bekijken en uitproberen in onze winkel. De Beixo Share staat voor je klaar!

Wil je een meer sportieve fiets kom dan de Beixo Slim proberen. Een ideale fiets om woon-werkverkeer in zomer én winter mee af te leggen!

Aanvullende diensten

  • Haal-en brengservice

    Maia repareert ook graag je ligfiets. Daarom halen we je ligfiets graag op en brengen deze na reparatie weer terug voor een vriendelijk tarief.

  • Verzekering

    Ook ligfietsen worden helaas wel eens gestolen. Wij bieden een fietsverzekering aan waarbij je ook gerepatrieerd wordt bij pech en waarbij tevens casco-schade vergoed wordt.

Vouwfietsen

Bakfietsen

Stadsfietsen

Schoolfietsen

WhatsApp chat