Samen met Hotel en Poldercafé de Waterjuffer hebben we een aantal arrangementen samengesteld voor groepen van 5 tot 25 personen. Wij organiseren programma’s met ligfietsen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes, verjaardagen, vrienden-uitjes, reünies en vrijgezellenfeestjes.

Bij alle arrangementen wordt de groep begeleid door een ervaren ligfietser.

De arrangementen zijn bijvoorbeeld te combineren met een werkoverleg in de vergaderruimtes van Hotel de Watertoren of met een bezoek aan het bezoekerscentrum van de Hollandse Biesbosch.

Neem contact met ons op als u een arrangement wilt reserveren, dan kunnen wij het arrangement doorspreken en jullie ligfietsdag tot een succes maken.

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Heeft u zelf ideeën voor een onvergetelijk dagje uit? Vertel het ons en maken er – op maat – wat moois van!

ArrangementOmschrijvingPrijs per persoon
‘Proberen’
Een halve dag ligfietsen inclusief begeleiding29
‘Koffieuurtje’Een halve dag ligfietsen en genieten van koffie of thee met ovenverse appelgebak met een welverdiende toef slagroom33
‘Lunchuurtje’Een halve dag ligfietsen en onderweg genieten van een heerlijke lunch39
‘Borreluurtje’Een halve dag ligfietsen en aansluitend genieten van heerlijke tapa’s39
‘Vegadiner’Een halve dag ligfietsen en aansluitend genieten van een vegetarisch driegangendiner (excl. drank)59
‘Voor elk wat wils’Een halve dag ligfietsen en aansluitend een uitgebreid buffet waaruit iedereen kan kiezen wat ie lekker vindt (minimaal 15 personen en excl. drank)49
‘BBQ’Een halve dag ligfietsen en aansluitend een uitgebreide BBQ (minimaal 15 personen en excl. drank))39