fbpx

Proberen

Comfortabel fietsen, dat is ligfietsen! Geen last van zitvlak, polsen, armen, handen, schouders of nek. Minder last van de wind. De ligfiets is daarmee een ideaal middel om de mooie omgeving van Dordrecht te verkennen. Beleef de natuur, de cultuur op de ligfiets!

Wil je ook een ligfiets of trike proberen?

Huur een ligfiets

Huur een ligfiets en ga op pad met vrienden, familie of collega’s. Fiets naar de Hollandse of Brabantse Biesbosch. Spot de Zeearend bij de Tongplaat.

Boek een arrangement

Organiseer een onvergetelijke dag voor je afdeling of bedrijf. Ga met zijn allen ligfietsen. Wij maken de dag onvergetelijk en bieden in samenwerking met ondernemers in Dordrecht en de Biesbosch een arrangement dat – indien gewenst – dagvullend kunnen zijn. Neem contact op om de wensen door te spreken.

Kom naar de ligfietstestdag

Ben je van plan om een ligfiets aan te schaffen, maar wil je er eerst meer van weten. Ga dan samen met andere aspirant ligfietsers de ligfiets ontdekken op onze ligfietstestdag. Je kunt dan de vele modellen uitproberen en kun je ervaringen uitwisselen. De dag wordt begeleid door Gert & Jacqueline. Daarbij wordt de inwendige mens uiteraard niet vergeten. De agenda en meer informatie vind je op de pagina over de ligfietstestdag.

Geniet van de Biesbosch

De Biesbosch is een bijzonder waardevol gebied dat bijna 700 jaar geleden, als gevolg van de St Elizabethsvloed van 1421 is ontstaan. Het is één van de grootste zoetwatergetijdegebieden van de wereld. En dat is het behouden en onderhouden waard! Omdat wij de Biesbosch een warm hart toedragen is Maia gastheer geworden van de Biesbosch. Wij zijn daarmee een informatiepunt geworden en onze fietsroutes lopen vaak net langs of door de Biesbosch.

Graag tot ziens!

Op welke manier wil je een ligfiets uitproberen?

  • Ligfietstestdag

    Meld je aan voor een ligfietstestdag in Dordrecht bij en in de Biesbosch. Kijk in de agenda voor een testdag bij jou in de buurt!

  • Maak een afspraak

    Wil je zeker weten dat we even de tijd nemen voor jouw vragen en specifieke wensen? Maak dan een afspraak met ons. Bel ons of stuur het contactformulier in.

WhatsApp chat