fbpx

Probeer eens wat anders!

Comfortabel fietsen, dat is ligfietsen!

Geen last van zitvlak, polsen, armen, handen, schouders of nek. Minder last van de wind. De ligfiets is daarmee een ideaal middel om te genieten van de omgeving. Beleef de natuur en de cultuur op de ligfiets!

Wil je ook een ligfiets of trike proberen? Speciaal voor de verhuur hebben we een aantal ligfietsen en trikes beschikbaar. Dit zijn allemaal courante modellen.

Zoekt u een andere manier om de ligfiets uit te proberen?

 • Ligfiets-testdag – Wilt u gezellig op een zondag met een groepje een aantal ligfietsen uitproberen, schrijf u dan in voor de ligfietstestdag.
 • Andere ligfietsen – Wilt u een andere ligfiets uit onze showroom proberen om te bekijken of deze wat is voor u? Neem dan contact op met ons om een afspraak te maken.
 • Gezellig met collega’s of familie een dag fietsen? – Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Huur een trike ligfiets

U kunt bij een een trike huren voor één of meerdere dagen of weken. We hebben hiervoor beschikbaar gemaakt de Gekko 26 (met en zonder elektrische ondersteuning). Reserveer de Gekko  en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze andere trike ligfietsen zijn alleen te boeken voor een proefrit bij concrete belangstelling voor aankoop waarbij u een of meerdere trikes zou willen uitproberen. Neemt u hiervoor contact met ons op (bij voorkeur telefonisch) om een afspraak te maken.

Huur een ligfiets (tweewieler)

Wilt u op twee wielen fietsen dan hebben we daarvoor ook een aantal mooie fietsen beschikbaar, zowel met bovenstuur en aerostuur als met onderstuur. We hebben hiervoor een aantal Gaucho’s van Nazca en een AZUB Max beschikbaar. Uitstekende en kwalitatief hoogstaande ligfietsen. Reserveer uw tweewieler hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze andere  ligfietsen zijn alleen te boeken voor een proefrit bij concrete belangstelling voor aankoop waarbij u een of meerdere ligfietsen zou willen uitproberen. Neemt u hiervoor contact met ons op (bij voorkeur telefonisch) om een afspraak te maken.

Huur een geweldige tandem: de Hase Pino

De Hase Pino is een geweldig tandem om samen te fietsen. De voorste berijder (stoker) zit comfortabel als op een ligfiets en de kapitein zit als op een gewone fiets achter de stoker. De Pino is uitermate geschikt voor vakanties en dagtrips. Door de zitposities is het heel gemakkelijk om met elkaar te communiceren en hebben beide rijders een vrij uitzicht naar voren. En doordat op een tandem ieder naar eigen kunnen bijdraagt bereik je met vereende krachten op hetzelfde tijdstip het doel, óók als een van de fietsers minder sterk is. Dé tandem voor urenlang gedeeld fietsplezier.

Reserveer hieronder uw Pino Allround of de Pino met elektrische ondersteuning, de Pino Steps.

Boek een arrangement

Organiseer een onvergetelijke dag voor je afdeling of bedrijf. Ga met zijn allen ligfietsen. Wij maken de dag onvergetelijk en bieden in samenwerking met ondernemers in Dordrecht en de Biesbosch een arrangement dat – indien gewenst – dagvullend kan zijn. Neem contact op om de wensen door te spreken.

Kom naar de ligfietstestdag

Ben je van plan om een ligfiets aan te schaffen, maar wil je er eerst meer van weten. Ga dan samen met andere aspirant ligfietsers de ligfiets ontdekken op onze ligfietstestdag. Je kunt dan de vele modellen uitproberen en kun je ervaringen uitwisselen. De dag wordt begeleid door Gert & Jacqueline. Daarbij wordt de inwendige mens uiteraard niet vergeten. De agenda en meer informatie vind je op de pagina over de ligfietstestdag.

Geniet van de Biesbosch

De Biesbosch is een bijzonder waardevol gebied dat bijna 700 jaar geleden, als gevolg van de St Elizabethsvloed van 1421 is ontstaan. Het is één van de grootste zoetwatergetijdegebieden van de wereld. En dat is het behouden en onderhouden waard! Omdat wij de Biesbosch een warm hart toedragen is Maia gastheer geworden van de Biesbosch. Wij zijn daarmee een informatiepunt geworden en onze fietsroutes lopen vaak net langs of door de Biesbosch.

Graag tot ziens!

Op welke manier wil je een ligfiets uitproberen?

 • Wilt u eens wat anders proberen?

  reserveer dan de Gekko26, de Pino of de Gaucho op deze pagina.

 • Ligfietstestdag

  Meld je aan voor een ligfietstestdag in Dordrecht bij en in de Biesbosch. Kijk in de agenda voor een testdag bij jou in de buurt!

 • Maak een afspraak

  Wil je zeker weten dat we even de tijd nemen voor jouw vragen en specifieke wensen? Maak dan een afspraak met ons. Bel ons of stuur het contactformulier in.

WhatsApp chat