Speciale pedalen

Speciale pedalen kunnen aangewend worden vooral op trikes in die gevallen waar de de voet en of het been, min of meer vast gepositioneerd moet worden op het pedaal. Deze zijn er ook voor kleine maten tbv kinderen. Een aantal pedalen worden hier getoond:

  • Een pedaal met toeclips en een elastiek waardoor de voet niet naar beneden glijdt
  • Een pedaal die naar de vorm van de schoen (als een wig) wordt ingesteld. Met een ski-sluiting wordt vervolgens de voet op het pedaal gefixeerd
  • Een pedaal als bovenstaande met de toevoeging van een steun voor het been (of eigenlijk de kuit). Deze steun wordt met klittenband om het been vastgezet
  • En als laatste de mogelijkheid om aan een kant het been te laten rusten. Hierdoor kan een been dat niet meer gebruikt kan worden voor de fietsbeweging in een comfortabele houder neergelegd worden. Meestal zal de fiets dan mede van elektrische ondersteuning voorzien moeten worden.

Toepasbaarheid

De speciale pedalen kunnen in principe op elke fiets gemonteerd worden, met uitzondering van de houder voor ondersteuning van het been. Deze kan alleen op de Hase trikes gemonteerd worden.

Prijs

Prijs

Deze aanpassing is verkrijgbaar vanaf € xx,xx (exclusief montage)