Facebook berichten

7 days ago

Maia Mobiliteit

Tijd voor een update! En daarom zijn we zaterdag 9 november gesloten.

Om u goed te kunnen blijven voorlichten over de mooie trikes en tandems van Hase Bikes zijn wij komend weekend aanwezig op het scholingsweekend in Waltrop.

Wij sluiten daarom op zaterdag 9 november de winkel. Dinsdag 12 november staan wij weer geheel tot uw dienst!Am #Wochenende ist unser #Händlerworkshop! Wir sind schon fleißig am vorbereiten! #schulung #händler #hasebikes
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Maia Mobiliteit

Probeer een e-bike op drie wielen!

In samenwerking met de gemeente Dordrecht kunnen inwoners van de gemeente gratis bij ons een e-trike uitproberen. Wij hebben beschikbaar een Hase Kettwiesel Evo Steps en een Gekko fx26 van HP Velotechnik.

Ben je serieus geïnteresseerd in een trike? Reserveer dan je trike op www.verkeersonderneming.nl/probeereenebike/

Na je reservering bellen we om je wensen en behoeften door te spreken.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Maia Mobiliteit

Wij maken plaats voor nieuwe modellen! Kijk eens naar onze occasions op maialigfiets.nl/wat-we-doen/occasions/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Maia Mobiliteit

Op zaterdag 26 oktober zijn wij gesloten vanwege een korte vakantie. Op dinsdag 29 oktober staan wij weer voor u klaar. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

Lunch bij Theetuin De Griendheuvel tijdens onze ligfietstestdag op het eiland van Dordrecht. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

Vandaag 16/9 is Maia Mobiliteit aanwezig op de Mobiliteitsmarkt in het centrum van Dordrecht. Natuurlijk kun je in de stad veel beter de fiets pakken dan de (elektrische) auto. Bijvoorbeeld de Pino van Hase Bikes die multifunctioneel als tandem en cargobike is in te zetten. Desgewenst natuurlijk ook elektrisch ondersteund. Dat dan weer wel 😀. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Maia Mobiliteit

Hoera, mooi weer en een lang weekend vrij! Natuurlijk op de Pino van Hase Bikes samen met onze vrienden.

U kunt deze geweldige tandem bij ons huren voor een leuke dag of een vakantietrip. Kopen mag uiteraard ook 😉

Op de foto weer op weg na een stop bij Herberg In Den Bockenreyder
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Maia Mobiliteit

Zomaar een hele mooie foto gemaakt door een enthousiaste klant. U ziet hier de geweldige T-Tris van AZUB recumbents met de zeer soepele middenmotor van Pendix GmbH. De T-Tris kijkt uit over de Oosterschelde vanaf Schelphoek.

(c) De foto is gemaakt door de trotse eigenaar Esther.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Maia Mobiliteit

Stappen Egan Bernal en Steven Kruijswijk op een ligfiets tijdens de Profwielerronde Etten-Leur?

Het zou zo maar kunnen, want Maia Mobiliteit uit Dordrecht zal zondag 18 augustus tijdens de profronde aanwezig zijn met een aantal ligfietsen (zowel tweewielers als trikes) van NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes, HP Velotechnik International en AZUB recumbents. Wij staan op het Wielerplein bij Start/Finish.

Tot zondag!Winnaar Tour de France wederom in Etten-Leur 🚴‍♂️🏆
Las Montage Holland maakt komst Bernal mogelijk!

De organisatie van de Techno Group profwielerronde maakt dit jaar opnieuw waar dat de winnaar van de Tour de France in augustus in Etten-Leur is te zien. De pas 22-jarige Egan Bernal die met zijn eindzege historie schreef voor zijn vaderland Colombia, verschijnt zondag 18 augustus in de gele trui aan de start. De komst van Bernal wordt mede mogelijk gemaakt door Las Montage Holland.

Met zijn deelname aan de profronde van Etten-Leur treedt Bernal in het spoor van zijn ploeggenoten Chris Froome en Geraint Thomas (nu tweede) die van 2015 tot en met 2018 succesvol waren in de Tour. De op dit moment van een zware blessure herstellende Froome won de Tour drie jaar achtereen. Geraint Thomas was vorig jaar, toen nog in de kleuren van het team Sky, de sterkste.

Extra bijzonder aan de eindzege van Bernal is, dat hij daarmee de op één na jongste renner aller tijden is geworden die dit in ’s werelds grootste wielerevenement voor elkaar heeft gekregen. Ook de manier waarop zal voor eeuwig als bijzonder aan de wielerhistorie worden toegevoegd. Bernal maakte het tijdsverschil in het algemeen klassement in de voorlaatste bergrit naar Tignes. Die Alpenrit werd door hagel, sneeuw, blubber en overstromingen voortijdig stilgelegd. Bernal was op dat moment hard op weg naar de ritzege en het geel. Deze Tour de France was pas de 2e deelname aan een grote ronde van Bernal.

Vorig jaar lukte het Etten-Leur om de nummers één tot en met vijf uit de Tour de France aan de start te krijgen. Eerder al wist de organisatie zich te verzekeren van de komst van Steven Kruiswijk , die op indrukwekkende wijze derde werd in de Tour, en Peter Sagan, die dit jaar recordhouder werd door voor de zevende keer de groene trui te winnen. Daarnaast is ook de roze trui, winnaar van de Giro, de Ecuadoriaan Richard Carapaz en de kersverse Europees kampioen Elia Viviani van de partij in Etten-Leur. Daarmee wordt het deelnemersveld van het vorige jaar wederom minimaal geëvenaard dan wel overtroffen!

MEET & GREETS: 📸🖊
Bestel nu online de laatste voorverkoop Jumbo comfort tribune tickets bij start/finish met groot scherm en ontmoet en/of ga op de foto met de grootste profrenners! Bij deze comfort tribune tickets verzorgen wij namelijk MEET&GREETS! Tickets bestellen met korting: bit.ly/2Sf5vvn

✅ Egan Bernal
✅ Peter Sagan
✅ Richard Carapaz
✅ Steven Kruijswijk
✅ Puck Moonen
✅ Fabio Jakobsen
✅ Antwan Tolhoek
✅ Joop Zoetemelk
✅ Bauke Mollema
✅ Koen de Kort
✅ Sebastian Langeveld
✅ Jean-Paul van Poppel
✅ Elia Viviani
✅ Sieben Wouters
✅ Daniel Luke
✅ Jeroen Haest
✅ Kevin Haest
✅ Carlos Schreuder

Ook geniet u van een welkomsdrankje, heerlijke hapjes en is er een goodiebag voor iedereen! De Jumbo comfort tribune heeft een eigen bar en toiletten!

Wees slim en bestel de laatste tickets met korting om nog te profiteren van deze unieke kans: bit.ly/2Sf5vvn

► Tickets tribune met korting: bit.ly/2Sf5vvn
► VIP Tickets: bit.ly/2Sf5vvn
► Event info: www.profwielerrondeetten-leur.nl/

📸Guido de Meyer
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Maia Mobiliteit

We hebben iets te vieren! Het is vandaag 50 jaar geleden....

....dat Harm Ottenbros in Zolder wereldkampioen wielrennen op de weg werd. Harm fietst nog steeds, door heupproblemen nu op een sportieve trike, de T-Tris26 van AZUB recumbents. En...hij past zijn oude WK-trui nog steeds!

Om dit te vieren bieden wij een compleet uitgeruste vouwbare T-Tris26 aan voor slechts EUR 2750 (incl. spatborden, bagagedrager en 2 spiegels) ipv EUR 3096.
... See MoreSee Less

View on Facebook