Facebook berichten

2 days ago

Maia Mobiliteit

Op zaterdag 26 oktober zijn wij gesloten vanwege een korte vakantie. Op dinsdag 29 oktober staan wij weer voor u klaar. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Maia Mobiliteit

Lunch bij Theetuin De Griendheuvel tijdens onze ligfietstestdag op het eiland van Dordrecht. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Maia Mobiliteit

Vandaag 16/9 is Maia Mobiliteit aanwezig op de Mobiliteitsmarkt in het centrum van Dordrecht. Natuurlijk kun je in de stad veel beter de fiets pakken dan de (elektrische) auto. Bijvoorbeeld de Pino van Hase Bikes die multifunctioneel als tandem en cargobike is in te zetten. Desgewenst natuurlijk ook elektrisch ondersteund. Dat dan weer wel 😀. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

Hoera, mooi weer en een lang weekend vrij! Natuurlijk op de Pino van Hase Bikes samen met onze vrienden.

U kunt deze geweldige tandem bij ons huren voor een leuke dag of een vakantietrip. Kopen mag uiteraard ook 😉

Op de foto weer op weg na een stop bij Herberg In Den Bockenreyder
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

Zomaar een hele mooie foto gemaakt door een enthousiaste klant. U ziet hier de geweldige T-Tris van AZUB recumbents met de zeer soepele middenmotor van Pendix GmbH. De T-Tris kijkt uit over de Oosterschelde vanaf Schelphoek.

(c) De foto is gemaakt door de trotse eigenaar Esther.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

Stappen Egan Bernal en Steven Kruijswijk op een ligfiets tijdens de Profwielerronde Etten-Leur?

Het zou zo maar kunnen, want Maia Mobiliteit uit Dordrecht zal zondag 18 augustus tijdens de profronde aanwezig zijn met een aantal ligfietsen (zowel tweewielers als trikes) van NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes, HP Velotechnik International en AZUB recumbents. Wij staan op het Wielerplein bij Start/Finish.

Tot zondag!Winnaar Tour de France wederom in Etten-Leur 🚴‍♂️🏆
Las Montage Holland maakt komst Bernal mogelijk!

De organisatie van de Techno Group profwielerronde maakt dit jaar opnieuw waar dat de winnaar van de Tour de France in augustus in Etten-Leur is te zien. De pas 22-jarige Egan Bernal die met zijn eindzege historie schreef voor zijn vaderland Colombia, verschijnt zondag 18 augustus in de gele trui aan de start. De komst van Bernal wordt mede mogelijk gemaakt door Las Montage Holland.

Met zijn deelname aan de profronde van Etten-Leur treedt Bernal in het spoor van zijn ploeggenoten Chris Froome en Geraint Thomas (nu tweede) die van 2015 tot en met 2018 succesvol waren in de Tour. De op dit moment van een zware blessure herstellende Froome won de Tour drie jaar achtereen. Geraint Thomas was vorig jaar, toen nog in de kleuren van het team Sky, de sterkste.

Extra bijzonder aan de eindzege van Bernal is, dat hij daarmee de op één na jongste renner aller tijden is geworden die dit in ’s werelds grootste wielerevenement voor elkaar heeft gekregen. Ook de manier waarop zal voor eeuwig als bijzonder aan de wielerhistorie worden toegevoegd. Bernal maakte het tijdsverschil in het algemeen klassement in de voorlaatste bergrit naar Tignes. Die Alpenrit werd door hagel, sneeuw, blubber en overstromingen voortijdig stilgelegd. Bernal was op dat moment hard op weg naar de ritzege en het geel. Deze Tour de France was pas de 2e deelname aan een grote ronde van Bernal.

Vorig jaar lukte het Etten-Leur om de nummers één tot en met vijf uit de Tour de France aan de start te krijgen. Eerder al wist de organisatie zich te verzekeren van de komst van Steven Kruiswijk , die op indrukwekkende wijze derde werd in de Tour, en Peter Sagan, die dit jaar recordhouder werd door voor de zevende keer de groene trui te winnen. Daarnaast is ook de roze trui, winnaar van de Giro, de Ecuadoriaan Richard Carapaz en de kersverse Europees kampioen Elia Viviani van de partij in Etten-Leur. Daarmee wordt het deelnemersveld van het vorige jaar wederom minimaal geëvenaard dan wel overtroffen!

MEET & GREETS: 📸🖊
Bestel nu online de laatste voorverkoop Jumbo comfort tribune tickets bij start/finish met groot scherm en ontmoet en/of ga op de foto met de grootste profrenners! Bij deze comfort tribune tickets verzorgen wij namelijk MEET&GREETS! Tickets bestellen met korting: bit.ly/2Sf5vvn

✅ Egan Bernal
✅ Peter Sagan
✅ Richard Carapaz
✅ Steven Kruijswijk
✅ Puck Moonen
✅ Fabio Jakobsen
✅ Antwan Tolhoek
✅ Joop Zoetemelk
✅ Bauke Mollema
✅ Koen de Kort
✅ Sebastian Langeveld
✅ Jean-Paul van Poppel
✅ Elia Viviani
✅ Sieben Wouters
✅ Daniel Luke
✅ Jeroen Haest
✅ Kevin Haest
✅ Carlos Schreuder

Ook geniet u van een welkomsdrankje, heerlijke hapjes en is er een goodiebag voor iedereen! De Jumbo comfort tribune heeft een eigen bar en toiletten!

Wees slim en bestel de laatste tickets met korting om nog te profiteren van deze unieke kans: bit.ly/2Sf5vvn

► Tickets tribune met korting: bit.ly/2Sf5vvn
► VIP Tickets: bit.ly/2Sf5vvn
► Event info: www.profwielerrondeetten-leur.nl/

📸Guido de Meyer
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Maia Mobiliteit

We hebben iets te vieren! Het is vandaag 50 jaar geleden....

....dat Harm Ottenbros in Zolder wereldkampioen wielrennen op de weg werd. Harm fietst nog steeds, door heupproblemen nu op een sportieve trike, de T-Tris26 van AZUB recumbents. En...hij past zijn oude WK-trui nog steeds!

Om dit te vieren bieden wij een compleet uitgeruste vouwbare T-Tris26 aan voor slechts EUR 2750 (incl. spatborden, bagagedrager en 2 spiegels) ipv EUR 3096.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Maia Mobiliteit

Op vakantie op je ligfiets en met je ligfiets de trein in, de bus in, het vliegtuig in. Je ligfiets in een tas en flexibel het transport pakken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Met de Origami van AZUB recumbents kan het!

Kom de Origami proefrijden bij Maia Mobiliteit in Dordrecht. Maak het liefst vooraf even een afspraak!

Lees meer op azub.eu/recumbent-bikes-and-trikes/extreme-line/origami/ en op azub.eu/?s=origami.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Maia Mobiliteit

Met de Hase Pino de Alpe d'Huez op, samen sterk!

Op de beroemde berg fietsen (ex)kankerpatienten die dat niet meer zelf kunnen als Stoker samen met een Captain op een tandem naar boven. Dit keer was er ook een Pino van Hase Bikes bij ter beschikking gesteld door Maia Mobiliteit (links op de foto). Als gevolg van een herseninfarct kon de Stoker niet meer op een gewone tandem deelnemen. Ze hebben het gehaald! Allen proficiat!Wat was het een fantastische Alpe d'HuZes dag met team 2climb2raise. Een dag met een lach en een traan. Met een geweldig team van vrijwilligers hebben we ook dit jaar weer het onmogelijke mogelijk gemaakt! De bijgaande finishfoto (gemaakt door Erwin Kessing) geeft het perfect weer! Dank aan allen die hier zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd. Na de zomervakantie starten we weer met de voorbereidingen voor de nieuwe editie op donderdag 4 juni 2020. Ben jij (ex)kankerpatiënt en wil je nu al meer informatie. Mail naar bestuur@2climb2raise.nl en we nemen contact met je op.
KUN JE HET NIET ALLEEN? DOE HET SAMEN!
#ad6 #kwf #2climb2raise
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Maia Mobiliteit

Met een groep enthousiaste aankomende ligfietsers hebben we vandaag weer genoten van de natuur op het eiland van Dordrecht, onderbroken door een heerlijke lunch in de theetuin van Shirestal De Griendheuvel.

Wil je ook eens ontspannen genieten op een comfortabele ligfiets of trike, schrijf je dan in voor een van onze ligfietstestdagen of trek er zelf op uit en huur een ligfiets. Zie maialigfiets.nl/proberen/ voor meer info.
... See MoreSee Less

View on Facebook