Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.
Maia Mobiliteit voelt zich voldaan.
Maia Mobiliteit

Vandaag (zaterdag) gaan twee gezinnen met kinderen op onze Hase Pino's op pad. Tent mee en genieten van de Nederlandse en Vlaamse natuur en cultuur. #vakantieineigenland. Ook huren? www.maialigfiets.nl/proberen ... See MoreSee Less

Comment on Facebook 1714637692175345_2363363853969389

Dappere dodo's De zon komt er aan hoorπŸ’ͺ

Veel succes

Leuk, nu het zonnetje nog!

Gááf! Fijne vakantie!

... See MoreSee Less

Maia Mobiliteit heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Maia Mobiliteit

... See MoreSee Less

Maia Mobiliteit heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Maia Mobiliteit

... See MoreSee Less

Vandaag samen met Elze van Fietswacht Tweewielerservice uit Assen een mooie Scorpion fs26 Steps van HP Velotechnik International afgeleverd aan een enthousiaste klant uit Ten Boer (Groningen). Elze komt aan huis en onderhoudt de bij ons gekochte trikes in de drie noordelijke provincies. Elze, bedankt! ... See MoreSee Less

Vandaag samen met Elze van Fietswacht Tweewielerservice uit Assen een mooie Scorpion fs26 Steps van HP Velotechnik International afgeleverd aan een enthousiaste klant uit Ten Boer (Groningen). Elze komt aan huis en onderhoudt de bij ons gekochte trikes in de drie noordelijke provincies. Elze, bedankt!

Comment on Facebook Vandaag samen met ...

Kom jij dan aan huis voor de zuidelijke provincies Gert? Zou fijn zijn πŸ˜…

Fab. !!

Probeer eens wat anders deze zomer!

Huur een ligfiets, een trike of een Hase Pino tandem voor korte of langere tijd en geniet van een andere fiets-beleving.

Reserveer op maialigfiets.nl/proberen

Reageer snel zodat wij ons aanbod tijdig kunnen afstemmen.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook 2327355467570228

Ik wil nooit meer gewoon fietsen!

Advies aan huis!
Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn komen wij door geheel NL met onze ligfietsen en trikes aan huis, zodat u voor uw eigen deur en in uw eigen omgeving kunt proberen en testen. Bel om een afspraak te maken!
Meer informatie op www.maia.nl/corona-extra-service
... See MoreSee Less

Advies aan huis! 
Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn komen wij door geheel NL met onze ligfietsen en trikes aan huis, zodat u voor uw eigen deur en in uw eigen omgeving kunt proberen en testen. Bel om een afspraak te maken! 
Meer informatie op https://www.maia.nl/corona-extra-serviceImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook 1714637692175345_2275934799378962

Ik geniet zittende op een opoefiets, telkens weer als iemand mij passeer. Wauw

Succes , mensen ! β€πŸ‘β€

een luis of een teek. of zoiets pff

Schandalig dat jullie de coronacrisis aangrijpen om op deze manier reclame te maken. Geld verdienen heeft bij jullie een hogere prioriteit dan medemenselijkheid.

Je zult als bedrijf toch moeten aanpassen om te kunnen blijven bestaan. En dit is een zeer klantvriendelijk concept. πŸ‘

Heerlijk als ik door deze sporters voorbij gegaan wordt Heerlijk

Het RIVM zegt: BLIJF THUIS, zoveel mogelijk. Werk vanuit huis indien mogelijk. Houd 1,5 mtr afstand. Uitzonderingen zijn de crusiale en vitale beroepen en bedrijven. Daar behoren jullie niet toe. Ik vind het onverantwoord, wat het goede doel hier dan ook bij is.

Pathetic.

View more comments

Load more