fbpx

Samen fietsen

Even samen een fietstochtje maken. Helaas is dat niet voor iedereen (meer) zo vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel bijzondere en leuke fietsen bijgekomen, zoals bijvoorbeeld de Hase Pino tandem of de Kettwiesel en Trigo die met een eenvoudige handeling aan elkaar gekoppeld kan worden. Zo kun je weer fijn naar buiten.

Maia Mobiliteit verhuurd naast alle ‘gewone’ ligfietsen en driewielfietsen, ook de Hase Pino, de Kettwiesel en de Trigo. U kunt de fiets een enkele dag of meerdere dagen huren. Veilig, samen weer op pad!

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs) mee en maak in uw aanvraag duidelijk welke fiets u bij voorkeur reserveert, zodat u zeker weet dat uw favoriete fiets klaar staat. Er kan tevens een borg van toepassing zijn, afhankelijk van het type fiets dat u huurt.

Een medewerker van Maia Mobiliteit neemt contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en een tijd af te spreken.

Onderstaande prijzen zijn indicaties voor 1 dag huren. Voor langere huurperiode geldt een oplopende korting (dus hoe langer de huurperiode, hoe groter de korting).

Fiets huren?

  • Reserveren

    Reserveren kan door het insturen van de huuraanvraag?

  • Langer huren?

    Voor langere huurperiode geldt een oplopende korting (dus hoe langer de huurperiode, hoe groter de korting).

  • BEVESTIGING EN CONFIRMATIE

    U ontvangt van een van de medewerkers een bevestiging en confirmatie van uw aanvraag!

Hase Pino

De Hase Pino (die wij met of zonder elektrische ondersteuning verhuren) is een veelzijdige fiets. We noemen de Pino de ‘gezellige tandem’ want je kijkt niet tegen de rug van je passagier aan. De Pino is geschikt voor iedereen die samen er op uit willen. En bijzonder geschikt voor  mensen met een (visuele) beperking of voor ouders met hun kinderen (met de verkorte crank). Ook onder vakantiefietsers is de Pino populair; hij kan veel bagage hebben en is comfortabel te berijden. Voor fietsers die gezellig samen, maar niet achter elkaar willen fietsen, is de Pino een uitstekende oplossing.

Wil je ook eens de Hase Pino huren? Reserveren kan bij ons in Dordrecht. De Pino is uiteraard ook te koop!

De Pino Allround valt onder categorie F en kost  € 49,50 p/d.

De Pino Steps (met elektrische ondersteuning) valt onder categorie G en kost € 69,50 p/d.

Bij huur voor meerdere dagen wordt een flinke korting gegeven.

Hase Kettwiesel of Trigo

Soms lukt alleen fietsen niet (meer). Dan is het fijn als dat nog wel samen kan. De Hasefietsen Kettwiesel en Trigo (met boven- of onderstuur) zijn fijne comfortabele Delta driewielfietsen. Met een eenvoudige handeling zijn de twee fietsen aan elkaar te koppelen en kunt u samen fietsen.

Reserveren kan bij ons in Dordrecht.

De Hase Kettwiesel valt onder categorie E en kost vanaf € 39,50 p/d.

Wat we doen

Wat doen we bij Maia? Kijk hier voor al onze services

WhatsApp chat