Matthieu

De aankoop van de HP Streetmachine, nu al weer een paar maanden geleden, was vooral uit praktische overweging. Matthieu woont in Delft, werkt in Den Haag en meer bewegen met minder nekklachten werd aantrekkelijk toen hij over een ligfiets ging nadenken.

“Ik heb me uitgebreid georiënteerd en eerst een ligfiets gehuurd. Ik wilde echt zeker weten of ik de juiste keus maakte. Ik moest wel even wennen natuurlijk, maar ik merkte dat hoe meer ik fietste, hoe gemakkelijker het werd. Na de aankoop van mijn nieuwe fiets ben ik direct naar werk gaan fietsen. Gemiddeld fiets ik nu drie tot vier keer per week naar kantoor en de nekklachten zijn verdwenen. De houding op een gewone fiets ging simpelweg niet meer.

Ik koos heel bewust voor een bovenstuur. Ik voel me daar wendbaar mee en ik ben er erg tevreden over. Soms maak ik dagtripjes met mijn vrouw, dan kan ik wat bagage op mijn fiets kwijt.

Door de aanschaf van de ligfiets, is mijn drempel om de fiets te pakken verlaagd. Mijn conditie is flink verbeterd en netto ben ik eigenlijk net zo lang onderweg als met de auto!”

HP Velotechnik – Streetmachine

Wil je meer weten over dit model?