André

André is een echte natuurliefhebber. Hij woont dan ook midden in de bossen, net over de grens in België. We namen een foto in zijn ‘achtertuin’ waar hij vaak en graag fietst. Milieubewust als André is was hij op zoek naar een geschikte fiets voor woon-werkverkeer, iedere dag toch zo’n 50 km in totaal, een flinke afstand.

André: “Via een ligfiets testdag bij Maia in Dordrecht ben ik in contact gekomen met deze zeer ontspannen manier van fietsen. Een totaal nieuwe beleving van het woord fietsen. Nek- en schouderklachten hebben mij er toe aangezet een ligfiets te kopen en de klachten tijdens het ligfietsen zijn zo goed als niet meer aanwezig.”

De woon-werkafstand van ca. 25 kilometer overbrugt André inmiddels een paar keer per week op de ligfiets, zijn Nazca Gaucho. Weer of geen weer. Voor de zichtbaarheid heeft hij een felgroene fiets gekozen en hij draagt een geel fluorescerend jasje. Tegen de aanstaande winterkou heeft hij verwarmde handschoenen gekocht, zodat hij ook in de wintermaanden comfortabel kan blijven fietsen.

André is uitermate tevreden met zijn nieuwe fiets, hij zegt: “Ben jij ook toe aan een totaal nieuwe uitdaging op het gebied van fietsen? Doe eens een testdag bij Maia en laat je overtuigen. Ik ben fan!”

Nazca Gaucho

Wil je meer weten over dit model? Wat zijn de mogelijkheden?