fbpx

Ontmoet de mensen die ondanks hun beperking willen blijven fietsen

We ontmoeten in onze winkel gezellige, inspirerende, sportieve en soms heel moedige mensen. Sommige klanten hebben een bijzonder verhaal en we willen dit graag met je delen zodat je kunt zien wat (lig)fietsen voor onze klanten betekent.

Sommige klanten kunnen na een diagnose niet meer op een ‘gewone’ fiets en overwegen de overstap naar een ligfiets of trike. Weer een ander wil graag comfortabel van huis naar werk (en aan  het eind van de werkdag weer terug). Sommige klanten gebruiken de ligfiets vooral voor een lange vakantie en dan hebben ze geen zin in zadelpijn.  Iedereen heeft zo zijn redenen en argumenten om op een ligfiets te stappen.

We hopen dat onderstaande gebruikers-ervaringsverhalen je inspireren.

Kom gerust bij ons langs als je graag eens een ligfiets wilt proberen! We organiseren regelmatig een ligfietstestdag maar je kunt ook langskomen voor een proefritje of een fiets een dagje uitproberen.

Mijn specialist wees me op de sportieve driewieler!

Menne – Gekko FX26

Menne heeft Parkinson waardoor zijn evenwicht het soms laat afweten. Behalve Parkinson heeft hij ook osteoporose (botontkalking). Hij hoeft niet eens hard te vallen om iets te breken…

Nek- en schouderklachten zijn zo goed als niet meer aanwezig!

André – Nazca Gaucho

André is een echte natuurliefhebber. Hij woont dan ook midden in de bossen, net over de grens in België. We namen een foto in zijn ‘achtertuin’ waar hij vaak en graag fietst. Milieubewust als André is was hij op zoek naar een geschikte fiets voor woon-werkverkeer, iedere dag toch zo’n 50 km in totaal, een flinke afstand.

Dit is nu echt mijn fiets waar ik met veel plezier op rijd.

Pascal – HP Velotechnik, Scorpion

Ongeveer vier jaar geleden kreeg Pascal van de Ergotherapeut te horen (red. vanwege een niet-aangeboren hersenletsel) dat ik niet meer op een normale fiets mocht fietsen en dus een driewieler moest aanschaffen. Hij was toen 36 jaar en had geen zin in een ‘gehandicapten driewieler’…

WhatsApp chat