Blijf fietsen!

Fietsen met een beperking, fietsen met belemmeringen

U houdt van fietsen. De fiets is uw vervoermiddel  naar het werk. U geniet graag er in het weekend of op een mooie zomeravond van het mooie weer. Misschien wilt U op fietsvakantie.

Helaas gaat dat op een gewone fiets niet meer zo gemakkelijk. U heeft last van allerlei ongemakken, misschien ervaart u  de gevolgen van een auto-ongeluk, van een hersenbloeding, van een ziekte.

Er is waarschijnlijk een oplossing waardoor u toch weer kunt (blijven) fietsen ondanks de belemmeringen die u nu ervaart.

Voor al onze (lig)fietsen geldt dat de zitpositie zodanig is dat klachten aan het zitvlak, aan de rug, aan de polsen en aan de nek voorkomen kunnen worden.

Onze trikes bieden uitstekende balans, wegligging en comfort en zijn vooral geschikt voor degenen die zich op twee wielen niet meer zo veilig voelen of door een beperking problemen hebben met de balans, met op- en afstappen of aanpassingen nodig hebben aan het stuur of pedalen, bv als gevolg van een eenzijdige verlamming.

Maia heeft al veel mensen weer aan het fietsen geholpen. Denk hierbij aan mensen met de volgende beperkingen of aandoeningen:

  • Parkinson
  • Hersenbloeding en andere hersenaandoeningen
  • Osteoporose
  • Problemen aan de gewrichten
  • Hernia
  • Prothesen aan een van de ledematen

Om hiervan overtuigd te raken kunt u het beste onze winkel bezoeken. Daar vindt u een uitgebreide collectie van ligfietsen en trikes. Wij nemen ruim de tijd voor u en op dat mogelijk te maken kunt u het beste een afspraak maken. Bij een bezoek aan onze showroom bespreken wij uw wensen en bekijken samen met u welke fietsen in aanmerking komen om te proberen. We halen uit de kast om u weer aan het fietsen te krijgen. Want U weer laten fietsen is onze passie. Maia laat u (weer) bewegen!