De TRIGO is binnen!

Hij is binnen; de TRIGO! 

Een meester in bochten, sportief en voor een vriendelijke prijs. De TRIGO, het neefje van de welbekende KETTWIESEL is door zijn lage zit (tussen de twee achterwielen) super veilig, stabiel en schuwt geen scherpe bochten.  

De TRIGO, met onder- of bovenstuur, is een flexibele multi-inzetbare fiets! De modules van de delta trike zijn met een simpel inbussleuteltje traploos instelbaar. Zo kun je je TRIGO gemakkelijk delen met andere rijders (zolang je tussen de 1,40 m en 2 m bent). De positie van de zitting is gemakkelijk aan te passen, zelfs de ketting hoeft zelden te worden ingekort of verlengd!
De TRIGO heeft ook verstelbare stuurgrepen. Wil je je handgrepen wat breder zetten? Iets naar voren? Het kan allemaal gemakkelijk aangepast en versteld worden. Kom langs in de winkel voor een proefritje! 

Voor meer informatie, kijk hier

 

 

2 antwoorden
  1. Carola
    Carola zegt:

    Ik heb de trigo en ben er superblij mee! Met 25 door de bocht is geen probleem. Door de makkelijke verstelbaarheid pas ik de fiets in 30 seconden aan zodat hij door mijn kleine voordeurtje past. Een perfect instapmodel voor de beginnende trike rijder.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *