Fiets en Wandelbeurs

Save the Date! Fiets en Wandelbeurs 2018. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart staat ook Maia Mobiliteit weer op het ligfietsplein! Zet de datum maar alvast in je agenda.

De TRIGO is binnen!

Hij is binnen; de TRIGO! 

Een meester in bochten, sportief en voor een vriendelijke prijs. De TRIGO, het neefje van de welbekende KETTWIESEL is door zijn lage zit (tussen de twee achterwielen) super veilig, stabiel en schuwt geen scherpe bochten.  

De TRIGO, met onder- of bovenstuur, is een flexibele multi-inzetbare fiets! De modules van de delta trike zijn met een simpel inbussleuteltje traploos instelbaar. Zo kun je je TRIGO gemakkelijk delen met andere rijders (zolang je tussen de 1,40 m en 2 m bent). De positie van de zitting is gemakkelijk aan te passen, zelfs de ketting hoeft zelden te worden ingekort of verlengd!
De TRIGO heeft ook verstelbare stuurgrepen. Wil je je handgrepen wat breder zetten? Iets naar voren? Het kan allemaal gemakkelijk aangepast en versteld worden. Kom langs in de winkel voor een proefritje! 

Voor meer informatie, kijk hier

 

 

Maia Mobiliteit op Facebook

Vanaf vandaag, 10 augustus, is ook Maia Mobiliteit (met beide locaties) op Facebook te vinden! We vinden het leuk als u onze pagina ook daar bezoekt. Bedankt!

 

Feestelijke opening Maia Mobiliteit Leiden!

Na een boeiende leerzame internationale carrière van 25 jaar bij Shell werd het tijd voor iets compleet anders; Pensioneren is voor mij (nog) geen optie. Bovendien draag ik graag bij aan gezond en onbeperkt bewegen, voor iedereen. Wat begon met een leuk idee aan de bekende keukentafel leidde, geïnspireerd en geholpen door velen, vooral in samenwerking met Gert Lunenborg van het gerenommeerde Maia Mobiliteit te Dordrecht tot  Maia Mobiliteit Leiden.

Op 19 april gaan we feestelijk en officieel open Ik wil je van 16:30 tot 18:00 hartelijk welkom heten in de tweede vestiging van Maia Mobiliteit, Energieweg 67 te Zoeterwoude.

Maia Mobiliteit richt zich op méér dan een doelgroep; De sportieve ligfietser, de forens, de wereldfietser (fietsvakantie), dagjesmensen (fietsverhuur), werkteams (bedrijfsuitjes), maar ook mensen met een lichamelijke beperking. Vooral de laatste groep ziet de samenleving steeds sportiever worden, maar voelt zich daarin vaak buitenstaander. Maia biedt de unieke mogelijkheid om voor sportieve mobiliteit het onderste uit de kan te halen.

Met onze expertise, ervaringsdeskundigheid (als ligfietser, reiziger en avonturier) en onze  brede technische ervaring vertalen we mobiliteits- en transportbehoefte naar mogelijke oplossingen. Ook als het gewoon voor plezier, comfort of avontuur is. We hebben daarvoor we de beste internationale fietsontwerpen samengebracht.

Aanmeldingen (r)svp per email (leiden@maialigfiets.nl) vanwege de planning.

Met vriendelijke groeten,

Thijs Broekhuijsen