Samen fietsen

Samen fietsen

Even samen een fietstochtje maken. Helaas is dat niet voor iedereen (meer) zo vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel bijzondere en leuke fietsen bijgekomen, zoals bijvoorbeeld de duofiets, de Hase Pino tandem of de Kettwiesel en Trigo die met een eenvoudige handeling aan elkaar gekoppeld kan worden. Zo kun je weer fijn naar buiten.

Maia Mobiliteit verhuurd naast alle ‘gewone’ ligfietsen en driewielfietsen, ook de Duofiets, de Hase Pino, de Kettwiesel en de Trigo. U kunt de fiets een enkele dag of meerdere dagen huren. Veilig, samen weer op pad!

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs) mee en maak in uw aanvraag duidelijk welke fiets u bij voorkeur reserveert, zodat u zeker weet dat uw favoriete fiets klaar staat. Er kan tevens een borg van toepassing zijn, afhankelijk van het type fiets dat u huurt.

Een medewerker van Maia Mobiliteit neemt contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en een tijd af te spreken.

Onderstaande prijzen zijn indicaties voor 1 dag huren. Voor langere huurperiode geldt een oplopende korting (dus hoe langer de huurperiode, hoe groter de korting).

Fiets huren?

  • Reserveren

    Reserveren kan door het insturen van de huuraanvraag?

  • Langer huren?

    Voor langere huurperiode geldt een oplopende korting (dus hoe langer de huurperiode, hoe groter de korting).

  • BEVESTIGING EN CONFIRMATIE

    U ontvangt van een van de medewerkers een bevestiging en confirmatie van uw aanvraag!

Hase Pino

De Hase Pino (met of zonder elektrische ondersteuning) is een veelzijdige fiets. We noemen de Pino de ‘gezellige tandem’ want je kijkt niet tegen de rug van je passagier aan. De Pino is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor sportieve mensen met een (visuele) beperking. Of ouders en kinderen (met de verkorte crank). Ook onder vakantiefietsers is de Pino populair; hij kan veel bagage hebben en is comfortabel te berijden. Voor fietsers die gezellig samen, maar niet achter elkaar willen fietsen, is de Pino een uitstekende oplossing.

Wil je ook eens op de gezellige Tandem? Reserveren kan bij Maia in Dordrecht en Maia in Leiden. De Pino is uiteraard ook te koop!

De Pino valt onder categorie F en kost vanaf € 49,50 p/d.

Toogether Elektrische Duofiets

De rit wordt wel een stuk gezelliger als je naast elkaar zit!  U heeft samen een goed uitzicht en u kunt gezellig met elkaar praten. De bestuurder neemt plaats aan de linkerzijde met het werkende stuur. De passagier zit aan de rechterkant en kan zijn handen kwijt op een gefixeerd stuur met zelf in te stellen versnellingen. De passagier kan meetrappen maar hoeft dat niet te doen. De bestuurder kan de fiets laten ondersteunen door de elektromotor. Zo maakt de Toogether het mogelijk dat ook passagiers met een lichamelijke en/of geestelijke beperking veilig mee kunnen op een fietstocht. Beide stoelen en sturen zijn verstelbaar voor een ontspannen zithouding en persoonlijke instelling.

Reserveren van de Duofiets kan alleen bij Maia Mobiliteit in Leiden.

De Duofiets valt onder categorie F en kost € 49,50 p/d.

Hase Kettwiesel of Trigo

Soms lukt alleen fietsen niet (meer). Dan is het fijn als dat nog wel samen kan. De Hasefietsen Kettwiesel en Trigo (met boven- of onderstuur) zijn fijne comfortabele Delta driewielfietsen. Met een eenvoudige handeling zijn de twee fietsen aan elkaar te koppelen en kunt u samen fietsen.

Reserveren kan bij Maia in Dordrecht en Maia in Leiden

De Hase Kettwiesel valt onder categorie E en kost € 39,50 p/d.

Wat we doen

Wat doen we bij Maia? Kijk hier voor al onze services