Merken

Onze merken

Oké, je wilt een ligfiets. Welke ligfiets? Het kijken en vergelijken begint, je struint het internet af en Google is een grote vriend van je geworden. Dan wordt het uiteindelijk toch tijd langs te gaan bij een goed gesorteerde ligfietsdealer waar je zoals dat in het bedrijfsleven ook wel heet, kunt ‘sparren’  met iemand die al bijna 20 jaar zelf op diverse verschillende ligfietsen gereden heeft.

Maia is zo’n ligfietswinkel waar je vele soorten en maten ligfietsen kunt vinden. Grote wielen, kleine wielen (en een combinatie daarvan). Onderstuur, bovenstuur en aero-stuur (open cockpit stuur). Tweewielers en driewielers (bikes en trikes). Volledig mens-aangedreven of elektrisch ondersteund. En daarbij keuze uit verschillende merken, zoals Challenge, Nazca, Flevobike, Performer, Bacchetta, Hase en HP Velotechnik.

Op deze pagina laten we een aantal modellen van deze fabrikanten zien. Laat je inspireren!

Voordat je definitief besluit, wil je natuurlijk met ons van gedachten wisselen en waarschijnlijk wil je meerdere ligfietsen uitproberen. Dat kan door te huren en zelfstandig een rit te maken door de mooie omgeving, of je kunt meegaan met de ligfietstestdag die we elke laatste zondag van de maand organiseren. En schaf je een ligfiets aan binnen één maand dan krijg je de kosten van deze dagen terug.

Ik zie je graag bij ons in de winkel in Dordrecht! En natuurlijk staat de koffie klaar!

Tot ziens!

Aanvullende diensten

  • Haal-en brengservice

    Maia repareert ook graag je ligfiets. Daarom halen we je ligfiets graag op en brengen deze na reparatie weer terug voor een vriendelijk tarief.

  • Verzekering

    Ook ligfietsen worden helaas wel eens gestolen. Wij bieden een fietsverzekering aan waarbij je ook gerepatrieerd wordt bij pech en waarbij tevens casco-schade vergoed wordt.

  • Ligfietszekerheidsplan

    Je hebt je keuze gemaakt, maar toch ben je er niet tevreden mee. Maia geeft je de mogelijkheid om je ligfiets terug te geven en tóch die andere mee naar huis te nemen.