Gebruikerservaringen

We ontmoeten in onze winkel gezellige, inspirerende, sportieve en soms heel moedige mensen. Sommige klanten hebben een bijzonder verhaal en we willen dit graag met je delen zodat je kunt zien wat (lig)fietsen voor onze klanten betekent.

Sommige klanten kunnen na een diagnose niet meer op een ‘gewone’ fiets en overwegen de overstap naar een ligfiets of trike. Weer een ander wil graag comfortabel van huis naar werk (en aan  het eind van de werkdag weer terug). Sommige klanten gebruiken de ligfiets vooral voor een lange vakantie en dan hebben ze geen zin in zadelpijn.  Iedereen heeft zo zijn redenen en argumenten om op een ligfiets te stappen.

We hopen dat onderstaande gebruikers-ervaringsverhalen je inspireren.

Kom gerust bij ons langs als je graag eens een ligfiets wilt proberen! We organiseren regelmatig een ligfietstestdag (zowel in Dordrecht als in Leiden) maar je kunt ook langskomen voor een proefritje of een fiets een dagje uitproberen.

  • Wij wijzen u de weg

    Kom naar onze winkel en vertel ons waar u naar op zoek bent. De koffie staat klaar!

Eindelijk kan ik na 6 maanden met mijn echtgenoot weer naar buiten.

Ann-Marie – Performer Trike

Dit is Ann-Marie. Haar verhaal is bijzonder en het vermelden waard! Ann-Marie is al maanden aan huis gebonden door een pijnlijke hernia en mogelijke zenuwbeschadiging. Als sportklimmer en zwemonderwijzer valt het haar zwaar om haar dagen op bed door te brengen en zich met rollator in huis voort te bewegen.

Ik fiets liever niet op een fiets waar ik zichtbaar ‘gehandicapt’ ben.

Herman – Scorpion FX STEPS

Herman is een gezonde, sportieve (ex) triatleet, marathon loper en groot fietsliefhebber als hij een jaar geleden wordt getroffen door een herseninfarct. Herman verliest controle over zijn linker arm en been waardoor de ledematen nu onvrijwillig en ongecoördineerd bewegen. Tot zijn enorme verdriet is op een gewone fiets fietsen onmogelijk geworden.

Nek- en schouderklachten zijn zo goed als niet meer aanwezig!

André – Nazca Gaucho

André is een echte natuurliefhebber. Hij woont dan ook midden in de bossen, net over de grens in België. We namen een foto in zijn ‘achtertuin’ waar hij vaak en graag fietst. Milieubewust als André is was hij op zoek naar een geschikte fiets voor woon-werkverkeer, iedere dag toch zo’n 50 km in totaal, een flinke afstand.